Mil Vinhos OÜ privaatsuspoliitika ja küpsiste kasutamine

Isikuandmete töötlemine

Isikuandmete töötlemine Veebipoe Milvinhos.ee isikuandmete vastutav töötleja on Mil Vinhos OÜ asukohaga Soone 14, Tallinn, Eesti tel +372 52 12 430 ja e-kiri info@milvinhos.ee
Milliseid isikuandmeid töödeldakse:
− nimi, telefoninumber ja e-posti aadress
− kauba kohaletoimetamise aadress
− klienditoe andmed
− pangakonto number
− kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu)

Millisel eesmärgil isikuandmeid töödeldakse:

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.
Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile vajaduse korral maksete tagastamiseks.
Isikuandmeid nagu e-post, telefoninumber, kliendi nimi töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi).
Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.
Andmete töötleja,sealhulgas hoidja, on Mil Vinhos OÜ

Õiguslik alus:

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.
Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).
Kellele isikuandmed edastatakse:
Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.
Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse teostajale.
Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress
Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks.
Isikuandmeid võidakse edasta

Turvalisus ja andmetele ligipääs:

Isikuandmeid hoitakse Mil Vinhos OÜ serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil.
Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks, ning USA ettevõtetele, kes on liitunud andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.
Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.
Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.
Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel.
Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.
Isikuandmetega tutvumine ja parandamine:
Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis.
Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.

Nõusoleku tagasivõtmine:

Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta, teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Andmete säilitamine:

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, v.a. juhul, kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat. Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni. Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Andmete kustutamine:

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Andmete ülekandmine:

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul.
Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.
Otseturustusteated:
E-kirja aadressi võidakse kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku.
Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada, teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Vaidluste lahendamine:

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel. Milvinhos.ee.
järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).
Andmeside kliendi ja pankade ning kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud, mis tagab kliendi isikuandmete ja pangaandmete turvalisuse. Makse teostamine toimub väljaspool E-poe keskkonda, vastava panga või teenusepakkuja turvalises maksekeskkonnas.
E-poel puudub ligipääs kliendi pangaandmetele ja krediitkaardi andmetele.

Küpsisepoliitika MilVinhos e-poes

Siin on välja toodud erinevad küpsiste tüübid, mida MilVinhos e-poes rakendatakse:
Hädavajalikud/kohustuslikud küpsised – need küpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumise ja selle elementide kasutamise võimaldamiseks, näiteks veebilehe turvalistele aladele juurde pääsemiseks. Ilma nendeta ei ole teie nõutud teenuseid võimalik pakkuda. Need ei kogu külastaja isikut tuvastada võimaldavat teavet.
Toimivusküpsised – need küpsised koguvad teavet külastajate veebilehe kasutamise viiside kohta, näiteks milliseid lehti külastajad kõige sagedamini külastavad ning kas veebilehed annavad neile veateateid. Need ei kogu külastaja isikut tuvastada võimaldavat teavet. Kogu kogutav teave on agregaatteave ning sellisena anonüümne. Seda kasutatakse ainult veebilehe töö parandamiseks.
Funktsionaalsusküpsised – need küpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta teie tehtud valikuid (nagu kasutajanimi, keel või piirkond, kus asute) ning pakkuda selle toel parandatud ja isikupärastatud funktsioone. Näiteks võib veebileht teile näidata kohalikku ilmateadet või liiklusuudiseid, salvestades selleks küpsises andmed piirkonna kohta, kus parasjagu asute.
Funktsionaalsusküpsiseid võib kasutada ka selleks, et meelde jätta teksti suuruse, kirjatüübi ja veebilehtede muude kohandatavate elementide muudatusi. Neid võidakse kasutada ka teie palutud teenuste pakkumiseks, nagu video vaatamine või blogipostituse kommenteerimine. Küpsiste kogutav informatsioon on anonüümne ning küpsised ei ole võimelised jälgima teiste veebilehtede lehitsemist.
Reklaamküpsised – me kasutame sisu ja reklaami kohandamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja saidi liikluse analüüsimiseks küpsiseid (Facebook pixel). Me jagame ka teavet meie saidi kasutamise kohta meie usaldusväärsete sotsiaalmeedia, reklaami ja analüüsi partneritega. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Juhul kui nõustute meie küpsisepoliitikaga, siis kasutage meie e-poodi, vastasel juhul on teil võimalik lahkuda, sulgedes veebilehitseja lehekülje.

Mil Vinhos OÜ uudiskirja tellimis- ja kasutustingimused

Iga äriühingu põhiväärtuseks on usaldusväärsed kliendisuhted. Mil Vinhos OÜ austab teie privaatsust. Kasutades MilVinhos OÜ-le kuuluvaid veebilehti või muid teenuseid nõustute meie privaatsuspoliitika tingimustega. Juhul, kui te ei nõustu eelmainitud tingimustega, siis palume teil lahkuda meie veebilehelt.

1. Mil Vinhos OÜ uudiskirjaga liitumine on tasuta. Uudiskirjaga liitumiseks tuleb tellijal sisestada veebilehele oma e-posti aadress.

2. Uudiskiri on tellijale iga päev, kord nädalas, kord kuus või harvemini saadetav e-kiri, mis sisaldab MilVinhos.com ja selle alldomeenide uudiseid ja tooteinfot.

3. Mil Vinhos OÜ kui tellija isikuandmete vastutav töötleja võib edastada tellija e-posti aadressi turunduses tegutsevale kolmandale isikule kui tellija isikuandmete volitatud töötlejale, kes edastab tellijatele uudiskirju Mil Vinhos OÜ nimel ja eest.

4. Uudiskirjadega liitumisel annab tellija Mil Vinhos OÜ-le tagasivõetava nõusoleku kasutada oma elektroonilisi kontaktandmeid uudiskirjade edastamise eesmärgil.

5. Tellitud uudiskirjast saab loobuda igal ajal, kasutades uudiskirja lõpus olevat linki „LAHKUN NIMEKIRJAST“. Uudiskirjast loobumise korral eemaldatakse e-posti aadress nimistust ja uudiskirja edasi enam ei saadeta.

6. Uudiskirjade edastamisega seotud küsimuste korral palume ühendust võtta info@milvinhos.com.